ЖК бізнес–класу на Петропавлівській Борщагівці

24.09.2019

Мода на життя в передмісті прийшла в Україну із Заходу. Зараз цей стиль життя в тренді. Все більше людей вибирають житло за містом, причому незалежно від фінансової складової: це і молоді люди зі скромними заробітками, і серйозні бізнесмени.

Здавалося б, заміське життя асоціюється переважно з будинками, таунхаусами, котеджами, заміськими комплексами, а не квартирами. Але тут є виняток, здатний зацікавити багатьох потенційних покупців.

Житло бізнес–класу – оптимальний варіант у багатьох аспектах, що поєднує в собі більшість опцій преміум–класу, але одночасно бізнес–клас за ціною ближче до квартир класу «комфорт».

До основних параметрів, на які варто звернути увагу, вибираючи квартиру цього класу житла, відносять: ексклюзивність самого проекту, метраж і висота стель, вільні планування і наявність пентхаусів, технологія і матеріали будівництва, обробка або готовий ремонт від забудовника (останнє – за бажанням) , кількість квартир на поверсі, рівень безпеки, паркінг, прибудинкова територія і, звичайно, ціна.

До недавнього часу до цих параметрів відносили також розташування житлового комплексу. Але зараз цей пункт не є настільки важливим, як раніше. Це сприяє будівництву комплексів бізнес–класу не тільки в центрі, а й на околицях столиці та навіть у передмістях.

Головна перевага в тому, що ціна в цьому випадку значно нижче без втрати якості за всіма іншими параметрами житла класу «бізнес». Наприклад, серед усіх ЖК на Петропавлівській Борщагівці, під ці значущі характеристики підходить ЖК «Crystal Avenue» від компанії «НоваБудова». Чому саме ЖК на території Петропавлівської Борщагівки? Хоча вона відноситься до Києво–Святошинського району, відстань до столиці вимірюється кількома десятками метрів! А відстань конкретно від самого житлового комплексу «Crystal Avenue» до Києва – близько 300 метрів. До найближчого метро (станція «Житомирська») можна доїхати за 7 хвилин на автомобілі. Погодьтеся, що це вигідне вкладення незалежно від ваших планів: життя в комплексі, перепродажу, здачі в оренду.

Тому таке поєднання якості і ціни – вибір дійсно розумних і розважливих людей!