1 грудня – подорожчання ціни на квартири у третьому будинку ЖК «Щасливий» (Львів)

25.11.2021

Наприкінці осені вигідно купити квартиру у третьому будинку львівського житлового комплексу «Щасливий», заощадивши від 44 до 67 тисяч гривень залежно від планування. Перші два будинки ЖК вже здані, а третій – у процесі зведення, завдяки чому ціна на квадратний метр у ньому особливо вигідна. Однак разом із прогресом у будівництві поступово росте ціна на квартири у ньому. Це відбувається поступово, згідно з графіком подорожчання.

Вже незабаром, 1 грудня, настане такий етап, і ціна на квадратний метр у одно- та двокімнатних квартирах третього будинку ЖК «Щасливий» зросте на 1000 гривень за метр квадратний! Тож до кінця осені є змога придбати якісне житло за наявними, більш вигідними цінами.

Нагадуємо, що є можливість придбати квартиру за умовами вигідного розтермінування безпосередньо від забудовника. Тож приходьте на перегляд та дізнавайтеся всі подробиці про ЖК у менеджерів забудовника.

Телефонуйте: 067 663 97 34 та 032 294 94 56. Неодмінно завітайте до відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 77.