Моя щаслива оселя

22.04.2017

      Кожен з учасників отримає пам’ятний подарунок від компанії «НоваБудова», а на переможців, яких визначатимуть найсильніша людина планети Василь Вірастюк та «Міс Україна» Ліка Роман, чекатимуть незабутні розваги та цінні подарунки для всієї родини. За здобуте 1-ше місце – відпочинок для всієї сім’ї в аквапарку, за 2-ге місце – сучасний велосипед, та за 3-тє місце – солодкий подарунок для всієї родини.

     Малюнки з обраної вами тематики потрібно приносити за адресою: Софіївська Борщагівка, вул. Волошкова, 74; відділ реклами компанії «НоваБудова», офіс 2. Роботи прийматимуться з 9.30 по 17.30, з понеділка по п’ятницю.

    По завершенню проекту буде організована виставка ваших робіт, святкове вручення подарунків всім учасникам конкурсу та нагородження переможців.

    З компанією «НоваБудова» вже 616 сімей відчули, що таке власний затишок, тепло та комфорт. Побудовано та здано в експлуатацію 7 будинків загальною площею більше 50 000 м.кв. Компанія «НоваБудова» й надалі дбатиме про надання високоякісних послуг для своїх клієнтів, а головне – дбатиме, щоб ваші діти згадували щасливе дитинство у ЖК «Щасливий»!