2–рівневий пентхаус в ЖК «Crystal Avenue» скоро у продажу! Розповідаємо про переваги таких квартир!

21.05.2019

2–рівневий пентхаус в ЖК «Crystal Avenue» скоро у продажу! Розповідаємо про переваги таких квартир!

У дворівневому пентхаусі ЖК «Crystal Avenue» розпочато ремонтні роботи. Квартира розташована на 17–18 поверхах будинку, на вул. Оксамитова, 9–А. Відділ ремонту компанії «НоваБудова» зробив перепланування у пентхаусі і розводку електромагістралей. У планах зонування освітлення, розводка кабелів для Internet і TV, установка вимикачів. У санвузлах планується монтаж сантехніки, душової зони, укладання плитки. Стіни пофарбують і застосують декор.

Відділ ремонту компанії «НоваБудова» планує завершити роботи у пентхаусі за 2 місяці. Незабаром він надійде до продажу. У нас ще є пентхауси без ремонту за привабливою ціною і iPhone XR в подарунок. Більш докладно про цю акцію можна прочитати тут.

Для українського ринку житла, дворівневий пентхаус з терасою — це новий продукт, який цікавий інвесторам.

  1. У таких квартирах квадратний метр коштує менше, ніж в однорівневій квартирі цього ж будинку. З огляду на збільшення інтересу до такого житла, ціна на пентхауси буде рости і на перепродажі можна заробити.
  2. Дизайнерський ремонт пентхауса і унікальне планування вигідно підкреслять смак, статус і незалежність власника.
  3. Тераса, розташована на 18 поверсі зі свіжим повітрям, підніме настрій в колі близьких і дозволить насолодитися тишею наодинці з собою.
  4. 7 хвилин до м. «Житомирська» — економія дорогоцінного часу.

Тільки уявіть, ви проводжаєте поглядом сонце і насолоджуєтеся приголомшливим заходом з панорамних вікон! На такій висоті не буває комарів, і ви забудете про фумігатори та антимоскітні сітки.

Інвестуйте вигідно! Поспішайте придбати дворівневий пентхаус з терасою і гарним подарунком iPhone XR! Подробиці покупки можна дізнатися у відділі продажів: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А. Або за тел.: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52.