Акція від «НоваБудова»: приведи друга у ЖК «Crystal Avenue» і отримай сертифікат на техніку

27.02.2019

Акція від «НоваБудова»: приведи друга у ЖК «Crystal Avenue» і отримай сертифікат на техніку

Компанія «НоваБудова» пропонує своїм інвесторам взяти участь в акції та скористатися вигідною пропозицією. Термін проведення акції: приведи друга у ЖК «Crystal Avenue» та отримай сертифікат на техніку в мережі магазинів «Ельдорадо», продовжено.

Купуючи квартиру в комплексі, напевно, кожен мріє, щоб поряд були ваші друзі, знайомі, які могли б розділити з вами радість новосілля і на повну міру відчути усі переваги нашого ЖК. Якщо ви інвестор компанії «НоваБудова» і у вас є друзі, які планують придбати житло, але ще вагаються з вибором забудовника, пропонуємо вам взяти участь у нашій акції. За умовами якої, кожен інвестор, який запросить друга на підписання договору–завдатку на купівлю квартири у ЖК «Crystal Avenue», отримає сертифікат на купівлю техніки. Термін проведення акції: 22.02.19 — 08.03.19.

Покваптеся, з 1 березня очікується подорожчання, отож саме час придбати квартиру за вигідною ціною!

Переваги ЖК «Crystal Avenue»

  1. Місце розташування. Зручна транспортна розв’язка: комплекс знаходиться за 7 хвилин від станції метро Житомирська і за 400 метрів від Кільцевої дороги. Усе це дозволяє бути завжди у центрі подій столиці. Біля комплексу, з однієї сторони, знаходяться магазини, а з іншої — мальовнича природа, чисте озеро із зоною BBQ. Тут можна сміливо влаштовувати пікніки і чудово проводити час з друзями та близькими людьми.
  2. Закрита територія. Територія комплексу повністю буде закрита від сторонніх осіб, а система відеоспостереження та охорона 24/7, забезпечить порядок та безпеку перебування у комплексі. Підземний паркінг зі станціями для зарядки електромобілів, заощадить ваш час та кошти.
  3. Облаштоване подвір’я. Дитячі та спортивні майданчики, озеленення по всій території комплексу — усе для того, щоб люди відчували радість від обраного ЖК.
  4. Дитячий садочок у комплексі. Економія часу та коштів батьками, що мають маленьких дітей. Дитячий садок діти можуть відвідувати, не полишаючи межі комплексу.
  5. Технологія будівництва. У будинках передбачена система вентиляції приміщень, що забезпечить підтримку оптимальної температури у будь–яку пору року, а міцні тришарові стіни слугують для гарної звукоізоляції.
  6. Вікна з панорамним видом та високі стелі. Таке поєднання зробить вашу оселю світлішою і ви зможете без вагань облаштувати ваш вільний простір.
  7. Пентхауси з терасами. Для тих, хто полюбляє насолоджуватися прекрасними пейзажами, проводити час на свіжому повітрі, не полишаючи власного житла — це приваблива пропозиція.

Придбати квартиру в ЖК «Crystal Avenue» на етапі будівництва — вигідне рішення. Адже, чим ближче комплекс до завершення будівництва, тим вища ціна квартир. Купуйте житло зараз і в майбутньому перед вами відкриються нові вигідні можливості:

  • переваги комфортного життя у комплексі бізнес–класу;
  • можливість здачі квартири в оренду;
  • вигідний перепродаж квартири.

Приведи друга на огляд квартир! Відділ продажу знаходиться в с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А або телефонуйте за номерами: (044) 499 25 99 та (067) 663 94 52.