Актуальні можливості придбання нової квартири в Софіївській Борщагівці

04.08.2017

В нашому комплексі у Софіївській Борщагівці є багато пропозицій для придбання нової квартири. Пропонуємо вам ознайомитися з інфраструктурою комплексу і будинками.

В ЖК «Щасливий» на Яблуневій крім житлових будинків буде державний дитячий садок. Ми забезпечили вже зараз охорону і відеоспостереження у комплексі та зробили його територію огородженою. Це дозволить вам не турбуватися про знаходження дітей на вулиці. В комплексі буде місце для дозвілля з родиною, відпочинку, ігор з дітьми. Для цього ми передбачили яскраві дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку з власним фонтаном. Зручно розмістити в ЖК можна буде і свій автомобіль. Для цього тут буде просторий підземний паркінг.

Тут вже заселено 3 будинки. І зараз у будівництві наступні до здачі черги по вулиці Яблуневій: будинок 7-А, 9-Г,Д та 9-А,Б,В. Найближчий до введення в експлуатацію будинок по вул. Яблуневій, 7-А вже збудований і знаходиться на етапі фінішних будівельних робіт. Поруч з будинком вже викладена бруківка і йде оформлення прибудинкової території біля дитячого садочка.

Поруч у будівництві ще два об’єкти, що очікуються на початок зими 2017 року і весну 2018 року. У перших секціях будинку 9-Г,Д фактично виконані усі необхідні роботи з фасаду, в секціях 5-6 тривають будівельні роботи на останньому 10-му поверсі та утеплення. Будинок 9-А,Б,В перебуває на етапі будівництва шостого та сьомого поверхів.

Якщо ви шукаєте квартиру поруч з гарною транспортною розв’язкою, в новому, але вже наповненому комплексі й хочете, що кожен ваш день у ньому був дійсно яскравим – приходьте у відділ продажів по вулиці Яблуневій, 5-А, щоб знайти свій ідеальний варіант! Будемо раді відповісти на усі ваші питання за телефонами: ‎(044) 393-08-42, (‎067) 691-60-06.