Актуальні новини будівництва з ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

20.04.2017

Дорогі жителі та інвестори!

Вже традиційно компанія «НоваБудова» інформує Вас про етапи будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці.

1-ша черга, будинок по вул. Яблунева, 5-А, Б, В повністю побудована, наразі триває облаштування прибудинкової території. 2-га черга по вул. Яблунева, 13-А, Б перебуває на етапі будівництва 10-го поверху, в будинку ведуться внутрішні роботи та чорнова штукатурка. Слід зазначити, що у ЖК «Щасливий» по вул. Яблунева буде побудовано також власний дитячий садок. Це буде зручним рішенням для мешканців комплексу з дітками. Наразі вже залито фундамент будівлі майбутнього садка.

3-тя черга по вул. Яблуневій перебуває на етапі будівництва 3-го поверху. Також заливаються фундаменти для 4-тої та 5-тої черг.

Розбудова та розвиток інфраструктури Софіївської Борщагівки просто невпинні. Це дозволяє мешканцям насолоджуватися тишею навколишньої природи й свіжим повітрям, маючи поруч всі переваги столичного життя. Наприклад, вже зовсім скоро на вул. Кільцевій, 14 відкриється найближчий до мешканців ЖК «Щасливий» ресторан швидкого харчування «McDonalds», що буде розташований просто навпроти комплексу. Також на вул. Щаслива, 61, відкрито салон краси «Merigold», який пропонує широкий спектр послуг для своїх клієнтів, поєднуючи професіоналізм та індивідуальний підхід. А поруч розташована зупинка маршрутного таксі №904, що дозволяє зручно дістатися зупинок метро «Теремки», «Іподром» та «Виставковий центр».

Щоб отримати всю необхідну консультацію, а також прийти, щоб оглянути квартиру особисто, звертайтеся за телефонами наших відділів продажів у Софіїївській Борщагівці: (044)223-76-76 та (067)885-40-40.

Поспішіть стати власником нової квартири у чудовому районі, що поєднав зручність мегаполісу і тишу заміських будинків. Ваша новенька квартира вже чекає на Вас!

Фото