Актуальні пропозиції від ЖК "Щасливий"

21.04.2017

Компанія «НоваБудова» продовжує інформувати Вас про етапи будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській та Петропавлівській Борщагівці.

Як вже відомо нашим інвесторами, будинок по вул. Яблунева, 5-а, б, в у Софіївській Борщагівці успішно введено в експлуатацію на 3 місяці раніше задекларованих термінів. Це надало можливість мешканцям розпочати ремонти у своїх нових квартирах вже зараз. Паралельно йде активне будівництво 2-ї черги по вул. Яблунева, 13-а, б. Тут проводяться стяжка, штукатурка та утеплення фасаду. Скоро у будинку відкриється супермаркет «Фора», де буде весь необхідний асортимент продуктів. 3-тя черга перебуває на етапі будівництва 6-го поверху. Також залито фундамент 4-ї черги й дитячого садка, що розташований просто поруч із будинком 5-а, б, в. Це є безсумнівною перевагою ЖК «Щасливий» для сімей із маленькими дітками, адже відвести дитину до садочка для працюючих батьків складатиме лічені хвилини.

У Петропавлівській Борщагівці по вул. Соборна, 10-Д/1 побудована цегляна коробка будівлі, а також ведеться утеплення фасаду. На останніх поверхах будинку тривають штукатурні роботи. Повністю завершено фасад дитячого садка по вул. Соборна, 10-Ж. Зведено останні поверхи у будинку по вул. Соборна, 14, і паралельно виконуються роботи зі штукатурки та стяжці підлоги. Тут Ви можете обрати найкращі з доступних планувань. Адже місцезнаходження комплексу «Щасливий» передбачено таким чином, щоб розвинена інфраструктура Києва гармонійно поєднувалася з гарними пейзажами за Вашими вікнами. А зовсім неподалік розташоване озеро, де так зручно проводити вихідні з сім’єю, велопоїздки і зустрічі з друзями, прогулянки на роликах та пікніки.

За всіма питаннями звертайтеся до наших відділів продаж, а також за телефонами у Софіївській Борщагівці: (044) 223-76-76, (067) 885-40-40 і Петропавлівська Борщагівка: (044) 228-63-61, (067) 990-46-46. Поспішіть придбати квартиру в комплексі, що побудований для Вашого щастя!

Фото