Актуальні новини будівництва ЖК «Щасливий» з Петропавлівської Борщагівки

09.04.2017

Стабільне будівництво від компанії «НоваБудова» у Петропавлівській Борщагівці триває. Для всіх наших інвесторів, а також тих, хто шукає квартиру або тільки цікавиться, раді представити традиційні новини з місця будівництва у нашому комплексі «Щасливий».

Наразі у будинку по вул. Соборна, 14-А,Б,В відбувається монтаж котлів, лічильників, в під’їздах встановлюються перила на сходах, підходить до завершення фарбування під’їздів як всередині, так і зовні. Активно йдуть роботи і з облагородження прибудинкової території. У продажу в цьому будинку також доступні комори на поверхах. Помітно динамічними темпами просувається будівництво і по вул. Оксамитова, 20-А,Б,В. Перші три секції будинку зведено до 7-го поверху, 4-та секція на етапі будівництва 4-го поверху. В цих секціях вже встановлено міжкімнатні перегородки. Також закладено фундамент, встановлено блоки і починається кладка цегли 5-ї та 6-ї секцій.

У ЖК «Щасливий» приємно будувати своє життя, адже в комплексі все передбачено для вашого комфорту. Компанією «НоваБудова» тут збудовано дитячий садок, що наприкінці літа відкрив свої двері для багатьох діток, яскраві дитячі майданчики, а для дорослих – мультифункціональне спортивне поле. Тут працюють магазини, кафе, квіткові магазини, ательє, аптеки, а також салон краси. Дуже зручно мати все необхідне під рукою! І, разом із цим, продумане місцерозташування комплексу дозволить повністю користуватися й інфраструктурою Києва.

Тож ЖК «Щасливий» у Петропавлівці – це чудовий і продуманий вибір для вашого життя! Не відкладайте мрії на потім, станьте власником нової квартири вже сьогодні! Телефонуйте за номерами відділів продажів: (093) 905-28-28, (067) 990-46-46 та приходьте на особистий перегляд, щоб здійснити найкращу покупку до свят!

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Фото