Актуальні новини ЖК «Щасливий» у Львові

08.04.2017

В компанії «НоваБудова» вже стало гарною традицією інформувати наших інвесторів про етапи будівництва. Втім, якщо ви лише зіштовхнулися з новим для себе питанням придбання квартири у Львові, пропонуємо вашій увазі огляд та актуальні новини з будівництва комплексу «Щасливий».

Всі будинки у нашому новому комплексі по вул. Біговій зводяться за монолітно-каркасною технологією із використанням високоякісної червоної цегли. Це забезпечує довговічний строк експлуатації, підвищену міцність та теплостійкість будинків. Наразі будівельні роботи у 1-й черзі перебувають на етапі 2-го поверху. Тут доступні як зручні однокімнатні квартири, комфортабельні двокімнатні, так і просторі трикімнатні квартири із сучасними і продуманими плануваннями.

Окремої уваги заслуговує план комплексу. Адже одним із пріоритетних напрямків компанії «НоваБудова» є не лише якість та своєчасність будівництва, але і створення приємної, практичної та комфортної атмосфери для життя. Керуючись європейським підходом до облаштування ЖК, на вас чекатиме охайно впорядкована та озеленена територія, на якій буде розташовано: наземний гостьовий та підземний паркінги, сучасне спортивне поле, дитячі майданчики, а все необхідне буде поруч. Комплекс буде закритим та перебуватиме під охороною, що забезпечить спокій та затишок мешканців. Поблизу знаходиться також дитячий навчальний заклад, зупинка міського транспорту. А для любителів відпочинку на природі у вихідні приємним буде той факт, що неподалік комплексу є лісова територія та озера, де можна приємно провести час із сім’єю або друзями.

Вже сьогодні ваша мрія про власне житло у Львові може стати реальністю! Поспішіть завітати до нашого відділу продажів по вул. Чайковського, 26, та придбати нову, комфортабельну квартиру, про яку ви завжди мріяли за спеціальною акційною ціною 11 500 грн/м2! Не зволікайте, телефонуйте за номерами: (032) 253-37-07, (067) 426-70-70 та дізнайтеся все, що вас цікавить, ознайомтеся з найкращими плануваннями і можливостями зручного розтермінування від забудовника. Відчуйте усі сторони життя із щасливою атмосферою ЖК «Щасливий»!

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Фото