Увага! Новорічний розпродаж квартир!

21.04.2017

Шановні покупці квартир у ЖК «Щасливий»! Щиро сподіваємося, що Ви вже зробили собі найкращий подарунок до Нового року, купивши квартиру в ЖК «Щасливий»! Не так давно, у жовтні, відкрився наш комплекс у Петропавлівській Борщагівці, і на сьогодні кількість власників квартир та офісних приміщень продовжує збільшуватися з геометричною прогресією! Людям дуже подобаються в цьому комплексі краса і затишок, чудовий благоустрій дворів із фонтаном, парковок, дитячих майданчиків і навіть власний світлофор та зручна транспортна розв'язка. І звичайно, особливий плюс комплексу – він стоїть на березі прекрасного озера, поруч із лісом. Дуже рекомендуємо Вам побачити все на власні очі!

У будинку 10-Д закінчено ремонт у під'їздах та облаштування прибудинкової території. Скрізь чистота і порядок. Сходи пофарбовані, горить світло на поверхах. Працюють ліфти фірми «УкрОТІС».

Активно просувається будівництво дитячого садка: повністю завершено 1-й поверх, будується 2-й. До садочка примикає 1-секційний будинок, 6-а черга. У ньому побудовано 3,5 поверхи.

7-а черга будівництва в петропавлівському ЖК «Щасливий» розташована біля будинку 10-Б. Тут активно будується 1-й поверх.

Незважаючи на погоду, на мультифункціональному спортивному майданчику, разом зі своїми дітьми, активно відпочивають наші мешканці.

Покваптеся придбати тут житло! Не дарма відома телеведуча Ольга Фреймут довіряє забудовнику – компанії «НоваБудова»! Телефони для запису на перегляд: (093) 905-28-28, (067) 990-46-46.

Інтенсивно наближається до здачі й 1-а черга в іще одному ЖК «Щасливий», у Софіївській Борщагівці, по вул. Яблуневій, 5-А, Б, В. Закінчується фарбування фасаду будинку. У 1-му під'їзді вже покладено плитку, кладуть у 2-му. І ці 2 перших під'їзди вже повністю пофарбували за американською технологією – це варто побачити! У всіх квартирах встановлені надійні двері. Все готово до установки газових котлів. У цьому будинку ще є 1-, 2- і 3-кімнатні квартири, так що поспішіть вибрати свою квартиру в цьому році! У 2-й черзі квартири почнуть продаватися аж наступного року, оскільки будується ще 4 поверх із 10. Запис на перегляд: (044) 223-33-40, (067) 735-76-76.

Подбайте про себе на багато років вперед – придбайте житло у перевіреного забудовника, де комфортно і все тішить око і взимку, і влітку! Зовсім скоро всі комплекси від компанії «НоваБудова» будуть святково прикрашені до зустрічі Нового року. Ми чекаємо на вас!

Фото