Лист-подяка!

20.04.2017

У Федерації Футболу Дніпропетровської області вирішили відродити "Кубок Губернатора". У результаті з’явився турнір "Кубок Федерації". Цей турнір, передовсім, для команд, які сформувалися нещодавно і хочуть потрапити до великого футболу. Друга категорія команд – ті, що існують досить давно, але з яких-небудь причин не беруть участі в турнірах з футболу від Федерації Футболу. Унаслідок, сформувалося дві групи по 5 команд. Одна група – це команди з міст Дніпропетровськ і Синельникове, друга група – це команди Криворізького району. У підсумку, з цих груп виходять дві команди, які згодом грають між собою.

Наша команда ХФК "Скала" зараз посідає друге місце. Ми програли ключовий матч команді "Метеор". Ми багато разів грали з ними і зазвичай вигравали, але в цьому матчі наш основний воротар зламав руку, і на ворота став гравець поля. Це був перший матч цього турніру. Далі у нас було багато проблем через відсутність воротаря. Але для команди, яка тільки-но починає шлях у великий футбол, це непоганий результат!

Ми очікуємо другого кола змагань, у якому плануємо надолужити втрачені очки.

Буде просто чудово поїхати всією командою до Синельниково, а потім – до одного з міст Криворізького району. Для нашої команди це новий досвід.

Дякуємо компанії "НоваБудова" за можливість узяти участь у цьому турнірі. На цьому змаганні ми граємо в фіолетових футболках з логотипом нашого спонсора "НоваБудова" на грудях.

Сайт Федерації Футболу Дніпропетровської області: ffdo.com.ua

Фото