Будівництво ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці - останні новини

20.04.2017

Компанія «НоваБудова» продовжує активне будівництво у житловому комплексі «Щасливий». Пропонуємо ознайомитися з етапами будівельних робіт від забудовника у с. Софіївська Борщагівка.

Приємною новиною для інвесторів буде те, що 1-ша черга по вул. Яблунева, 5-А, Б, В вже на фінальній стадії будівництва. Повністю завершено кольоровий і по-весняному приємний для ока фасад будівлі. Підходять до завершення роботи з внутрішнього оздоблення будинку та квартир – зроблено стяжку, покладено плитку. Тривають роботи з внутрішньої газифікації – проведено газове розведення, встановлюються лічильники, а також встановлено сантехніку. Закінчуються роботи з монтажу ліфтових систем і вставлення домофонів, а також розпочинається облаштування прибудинкової території комплексу.

2-га черга в житловому комплексі «Щасливий» по вул. Яблуневій, 13-А, Б знаходиться на етапі будівництва 8-го поверху. До 5-го і 6-го поверхів у різних секціях будинок вже засклено, в квартирах встановлено міжкімнатні перегородки. На 3-х і 4-х поверхах у квартирах вже встановлено сантехніку, проведено електромонтаж і силову проводку. Також на даний момент вже залито і підготовлено до подальших робіт фундамент 3-ї черги будівництва. А вже з наступного тижня розпочнеться зведення 1-го поверху.

Компанія «НоваБудова» рада повідомити Вам, що старт продажів квартир у будинку по вул. Яблуневій, 13-А, Б оголошено вже від сьогодні! Тому, якщо Ви думаєте про придбання власної квартири у якісному будинку від забудовника, якому довіряють, – звертайтеся у відділи продажів ЖК «Щасливий»  Софіївській Борщагівці за телефонами (044) 223-76-76, (067) 885-40-40. А у зв’язку із весняними святами, компанія «НоваБудова» і ЖК «Щасливий» дарують Вам можливість потішити коханих і прийняти участь в ексклюзивній акції «Золотий подарунок».

Не втрачайте можливість і нехай квартира у ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці стане Вашою затишною й щасливою оселею вже сьогодні!

Фото