Будуємо і облаштовуємо: детально про роботи в ЖК «Щасливий» на Біговій

18.07.2018

 

ЖК "Щасливий" у Львові

 

Ми продовжуємо тримати вас в курсі останніх робіт у нашому комплексі.

В ЖК "Щасливий" ви можете придбати квартиру і в готовому будинку, і розпочати інвестування на етапі будівництва, адже в комплексі активно йде будівництво 2-ї черги.

Біля першого будинку йде впорядкування прибудинкової території, яка підготовлюється до озеленення. Вже встановлені та підключені ліхтарі, а доріжки для підходу до будинку охайно вимощені бруківкою. Тому перевозити матеріали і речі у ваші нові квартири вже набагато простіше. Також в продаж у першому будинку надійшли кладові.

Роботи у другій черзі по вул. Біговій, 17-А тривають безперебійно. Зараз будинок перебуває на етапі влаштування монолітного каркасу, який зводиться з залізобетону. Роботи йдуть на етапі 8-го поверху.

Як знають наші інвестори, під територією розташовуватиметься просторий і зручний підземний паркінг. А вхід туди буде можливий просто з вашого будинку! Таким чином, ви завжди знатимете, де ваше авто.

Ми хочемо, щоб у вас завжди був гарний вибір і можливості придбати таку квартиру, яку ви хочете. Тому пропонуємо варіанти, які полегшать для вас навіть етап ремонту. В «НоваБудова» ви можете замовити ремонт і в’їхати одразу у готове житло з чудовим дизайном, якісним і вчасним виконанням робіт.

Для повної консультації, огляду варіантів та вибору квартири у ЖК «Щасливий» ви можете завітати у наш відділ продажу за адресою: вул. Чайковського, 26 або телефонуйте нам також за номерами: (032) 229-52-72, (067) 235-18-37.