ЖК "Щасливий" у Петропавлівській Борщагівці: старт продажів 7-ї черги будівництва!

19.04.2017

Компанія «НоваБудова» і ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці раді повідомити Вам приємну новину – оголошено старт продажів 7-ї черги будівництва по вул. Соборна, 14-А, Б, В за спеціальною акційною ціною!

Загалом у будинку, площею 12.676 м2, буде 10 поверхів, а кількість квартир – 190. Будівництво, що розпочалося у серпні 2015 року, рухається дуже активно і на сьогодні ведуться роботи з будівництва 9-го поверху. Введення в експлуатація цього будинку очікується вже вкінці грудня цього року.

Встигніть обрати кращі планування квартир на Ваш смак! Адже із вікон будинку відкривається прекрасний вид на ліс та озеро, а також панорамні види Києва. У самому комплексі розташовані магазини, салон краси, мультифункціональне поле для спорту та ігор, дитячий майданчик і затишна кав’ярня, а неподалік знаходяться великі супермаркети «Білла» та «Епіцентр». Це і багато іншого дозволяє ефектно поєднувати зручності столичного життя із наближеністю до природи, де так приємно відпочивати.

Щодо всіх виникаючих питань звертайтеся за телефонами відділів продажів у Петропавлівській Борщагівці (044) 228-63-61 та (067) 990-46-46 і наші менеджери нададуть Вам всю необхідну інформацію. А також приходьте, щоб подивитися й вибрати квартиру особисто.

Побудуйте щасливе життя у своїй новій квартирі від ЖК «Щасливий»!

Фото