Чому квартира в ЖК «Сrystal Avenue» - це вигідна покупка? Розповідаємо про комплекс і будівництво

24.09.2018

 

 

Ми впевнені - купувати житло та вкладати у нерухомість потрібно так, щоб це було вигідно для вас в майбутньому. Тим більше, якщо обирати квартиру бізнес-класу. Тому ЖК «Сrystal Avenue» був спроектований і будується так, щоб створити найкомфортніші умови для мешканців сьогодні і ви знали, що завтра ваше житло тільки зростатиме у своїй вартості. Втім, чому можна бути впевненими у цьому?

Вагомим фактором є район Петропавлівської Борщагівки – один з найрозвиненіших і найзручніших районів передмістя. А наш ЖК розташований лише у 150 м від Києва, торгових центрів, супермаркетів і 10 хв від м. Житомирська.

Комплекс складатиметься з п’яти 17-поверхових будинків. З власною інфраструктурою, закритою від сторонніх територією і охороною, підземним паркінгом і естетично облаштованим простором – це буде власне місто у місті від «НоваБудова». Також тут ви можете придбати комерційні приміщення під офіси, для розвитку власного бізнесу, щоб відкрити кафе, шоу-рум чи магазин. Також в ЖК планується приватний дитячий садок, для власників електрокарів відповідні зарядні пристрої, а в будинку буде облаштований сучасний лобі з консьєржем. Тобто перший поверх буде комфортною і приємною зоною для очікування, відпочинку та спілкування.

Зараз в будівництві перебуває перший з п'яти будинків в ЖК. Його каркас і корпус вже повністю побудовані, і ми активно продовжуємо утеплення фасаду. Також будинок вже повністю засклений 2-камерними склопакетами, а в квартирах встановлюються міцні залізні двері. В середині закінчується виконання стяжки і тривають малярно-штукатурні роботи. А поруч з будинком уже викопаний котлован для влаштування підземного паркінгу. До речі, спуститися туди ви зможете просто з вашого будинку.

Ми розповіли вам основне та найактуальніше з будівельного майданчика. Але завжди найкраще скласти свою думку та побачити все на власні очі. Отримати повну консультацію, розглянути планування квартир і подивитися будинок ви зможете у нашому відділі продажів по вул. Соборній, 14-А. Або телефонуйте нам та питайте про усе, що вас зацікавило, за номерами: (044) 393-08-42, ‎‎(067) 691-60-06.