Ефективне інвестування – квартира з документами!

21.04.2017

Шановні клієнти та всі, хто цікавиться квартирами у столичному передмісті – Софіївській Борщагівці (800м від Києва). Саме час купити готову квартиру з документами за прийнятною ціною на умовах безвідсоткової розстрочки. Зверніть увагу на оновлені ціни у відповідному розділі цього сайту.

У будинку за адресою вул. Щаслива, 50 цього тижня у квартирах підключать воду. Електрики вже всюди проклали електрокабель, зробили заземлення та блискавкозахист. Погодні умови вже не становлять загрози: всі зовнішні роботи разом з ливнівкою завершено. Досягли фінішу і роботи у під’їздах: стіни оздоблено декоративною штукатуркою, стелі пофарбовано, плитку покладено, вже встановлюють двері до під’їздів. Раді повідомити, що наприкінці вересня щасливі мешканці будинку на Щасливій, 50 зможуть почати ремонти! Нагадуємо, що цей об’єкт здали в експлуатацію цього місяця, тож квартири продаються вже з документами.

Цього тижня підключать воду та електроенергію і в квартирах на вул. Щасливій, 61. Закінчуються роботи над системою каналізаційного зливу. Почалися зовнішні роботи з підключення газу. У всіх квартирах та під’їздах поштукатурено стіни. У другій секції зробили стяжку підлоги. Виконано понад половину зовнішніх робіт, а саме – утеплення фасаду та монтаж ливнівки. У під’їздах активно шпаклюють стелі. На фінальному етапі утеплення й гідроізоляція стін в усіх о­­фісних приміщеннях.

Не зволікайте з придбанням помешкання в одному з екологічно благополучних районів Києва. Наші менеджери покажуть вам будівництво, порадять, яка з квартир, що лишилися, найкраще підійде для вашої родини! Для цього вам необхідно записатися на зустріч зі своєю мрією у зручний для вас час за номерами телефонів: 044-223-76-76, 067-735-76-76.

Також нагадуємо вам про нашу акцію – «Безкоштовний трансфер»! Приїдьте на перегляд із комфортом.