ФК «НоваБудова» дебютувала на EUROPEAN BUILDERS CUP – 2019

13.08.2019

ФК «НоваБудова» дебютувала в першому міжнародному міні–футбольному турнірі серед забудовників EUROPEAN BUILDERS CUP – 2019, який відбувся 7–11 серпня в столиці на стадіоні імені Баннікова.

Організатором виступила Футбольна асоціація будівельників України, а почесним послом розіграшу став легендарний воротар «Динамо» та збірної України Олександр Шовковський. Додамо, що Кубок став першим подібним турніром для будівельників із усієї Європи.

Турнір пройшов у форматі розіграшу двох трофеїв – Кубку будівельників EUROPIAN BUILDERS CUP та Європейського Кубку будівельників EUROPIAN BUILDERS CUP 35+ SENIORS.

Участь у змаганні взяли команди з України, Білорусі, Литви, Грузії, Німеччини, Швеції, Молдови, Англії. ФК «НоваБудова» гідно представила компанію, зайнявши підсумкове 4 місце. Зазначимо, що збірна забудовника набрала однакову кількість очок із «бронзовим» призером, але до третьої сходинки команді не вистачило лише двох забитих м’ячів. Зате футболіста колективу Сергія Лесніка визнано найкращим гравцем турніру!

У рамках змагання, організованого у форматі family sports weekend, відбувся Чемпіонат Європи з футбольного фрістайлу. Ще одним заходом став благодійний матч між збірною будівельників і командою зірок українського шоу-бізнесу «Маестро», за яку грали Фоззі, Олександр Педан, Мирослав Кувалдін, Віктор Павлік, Олександр Положинський, Віталій Харчишин, Ярмак та інші. Додамо, що за команду будівельників зіграв капітан ФК «НоваБудова» Микола Смиковський.

Перемогу відсвяткували зірки з рахунком 3:1. Усі кошти, виручені від матчу, було передано будинку «Дача», у якому онкохворі діти мають можливість безкоштовно жити, проходячи лікування.

Нагадаємо, що вже 31 серпня 2019 року на манежі спортивної академії U.C.S.A відбудеться другий за ліком турнір для забудовників і суміжних організацій. З питань розміщення реклами й участі в турнірі телефонуйте: (093) 399 65 96.