ЖК “Щасливий” на Петропавлівці: газ запустили – комунікації підключили!

22.04.2017

      Шановні клієнти та всі охочі придбати квартиру в мальовничому куточку Петропавлівської Борщагівки! Вітаємо вас із прийдешнім християнським святом – Великоднем! На передодні святкових днів, хочемо поділитися з вами приємними новинами щодо будівництвау Петропавлівці! 


      На Леніна 10-А ведеться активний процес оздоблення прибудинкової території. У будинок вже проведено газ та воду! Також розпочався процес підписання актів прийому-передачі квартир та видачі ключів власникам. Тепер на Леніна 10-А можна буде помітити активне пожвавлення, адже господарі вже можуть починати ремонтні роботи у своїх оселях. 

    Поруч, на Леніна 10-Б, уже завершено внутрішнє оштукатурювання всіх приміщень будівлі. Розпочато процес заливки стяжки у квартирах по всіх під'їздах. По всьому будинку вже прокладено каналізаційні труби. Активними темпами ведуться фасадні роботи по утепленню будинку

    У будинку на Леніна 10-В вже закінчено будівництво 9-го поверху. Паралельно в будівлі ведуться сантехнічні та електромонтажні роботи.

    На Леніна 10-Г, у четвертій черзі будівництва комплексу, будівельники закінчують зведення 1-го поверху. 

     Наразі в комплексі ведуться підготовчі роботи до будівництва ще одного будинку – Леніна 10-Д. Зараз наші будівельникиготують територію для риття котловану. 
 
    ЖК “Щасливий” на Петропавлівці запрошує вас відвідати відділ продажів та переконатись у європейській якості побудованих будинків, під’їздів та квартир. За детальною інформацією звертайтесь за телефонами 044-228-63-61 та 067-990-46-46. 

   Веселого вам свята та приємних покупок в ЖК “Щасливий”!