Головний приз обрано, а правила змінились. Чого очікувати учасникам 9–го сезону «Голос Країни»?

23.01.2019
Головний приз обрано, а правила змінились. Чого очікувати учасникам 9–го сезону «Голос Країни»?

Представники компанії «НоваБудова» були присутні на презентації, найпопулярнішого шоу нашої країни «Голос Країни». А захід пройшов у Київському планетарії, у святковій атмосфері. Гості змогли побачити допрем’єрний показ перших випусків сезону №9 грандіозного за масштабами вокального шоу України, а головний продюсер Володимир Завидюк розповів нам про новинки конкурсу. За його словами, в цьому сезоні очікується найсильніший кастинг учасників, зміняться правила і склад тренерів. Однак серед великої конкуренції збережеться неймовірна атмосфера дружби.

Основною темою нового сезону буде гасло «Зірки серед нас», тому що в цьому шоу народжуються нові зірки та відкриваються великі таланти. В «Голос Країни», суперники окрім слави та визнання, зійдуться у боротьбі ще й за головний приз, який надав офіційний спонсор шоу, компанія «НоваБудова». Це трикімнатна квартира в ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue».

Давайте разом спостерігати за перипетіями на проекті, життям учасників і їх наставників, злетами і падіннями. У кінці побачимо, хто завоює головний трофей. Дивіться разом з нами шоу на каналі 1 + 1, щонеділі о 21:00.