Хід будівництва львівського ЖК «Щасливий» за жовтень

23.10.2021

Монолітні роботи над третім будинком житлового комплексу закінчені. Крім того, поступово до фіналу наближається і робота над мурівкою зовнішніх стін. Вона триває на 11, а також на 14-17 поверхах. Мурівка виконується, починаючи із зовнішніх стін, оскільки один з наступних етапів – встановлення вікон, і зараз триває активна підготовка до цього. Загалом же мурівка зовнішніх стін (а також даху) триватиме ще лише 20 днів, що означає високий темп роботи над проєктом.

Інші фронти роботи:

  • Наразі виконується монтаж елементів каналізації. Вертикальні стояки майже готові – на 75%.
  • Встановлюється пожежний водопровід для будинку.
  • Вентиляційні канали і система виведення диму буде готова протягом 10 днів.

Окремо слід сказати, що закінчується підготовка до початку роботи над котлованом підземного паркінгу. Роботи над цим елементом інфраструктури починаються з дня на день.

Уже у листопаді відбудеться більша частина робіт по підведенню комунікацій до будинку. Скоро водогін, газ та електрика будуть і тут. Також за планом до 5-го грудня закінчиться перший етап монтажу покрівлі. Значно раніше починається робота над зведенням тротуару и дороги від вулиці Тракту-Глинянського до першого будинку ЖК. Це ще краще об’єднає інфраструктуру комплексу з дорожньою розв’язкою району, що вкрай зручно і важливо для мешканців ЖК.

Тож не гайте часу! Телефонуйте: 067 663 97 34 та 032 294 94 56. Дізнайтеся докладніше про прогрес у роботі над ЖК і всі цікаві подробиці. Неодмінно приходьте до відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 77.