Хід будівництва в ЖК «Щасливий» PLATINUM

18.09.2020

Розповідаємо про останні роботи на будмайданчику елітного ЖК «Щасливий» PLATINUM, що знаходиться поблизу центру Львова й обіцяє стати найвищою житловою будівлею у своєму районі та однією з найвищих – у всьому місті.

За останній місяць став відчутно помітним прогрес у фасадних роботах:

  • з боку проспекту В. Чорновола встановлення вентильованого фасаду завершено на 30%; за допомогою цього вдасться налагодити природну циркуляцію повітря при збереженні тепла всередині будинку; 
  • утеплення фасаду виконується за допомогою блоків мінеральної вати й завершено на 60%.
  • підставки під кондиціонери виведено на фасад будівлі;
  • продовжується робота над системою підсвітки, яка акцентуватиме увагу на оригінальному дизайні та привабливому екстер’єрі будівлі.

Стяжка підлоги завершена на 4-17 поверхах, а штукатурні роботи – на 3-22 поверхах. Мережа постачання електроенергії також готова на всіх поверхах, крім перших двох, зокрема і в підвальних приміщеннях. Робота над розводкою систем водопостачання, каналізації й опалення вже досягла 21 поверху і наближається до завершення. Магістралі під пожежний гідрант готові та виведені від насосної і до технічного поверху.

У даховій котельні закінчено оздоблювальні роботи та штукатурення. Почалася робота над системою водопостачання в цьому приміщенні, готується місце для транспортування й розміщення технічного обладнання. Також ведуться роботи з оздоблення внутрішніх приміщень на 4-6 поверхах.

Тож не баріться: приходьте на перегляд і вибирайте житло бізнес-класу за вигідними цінами. Дзвоніть за номерами 067 664 05 30 і 032 294 95 32, щоб дізнатися додаткові подробиці про хід будівництва. Відділи продажу знаходяться на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.