Хід будівництва ЖК «Щасливий» Platinum: активно тривають внутрішні й зовнішні роботи

02.07.2020

У нашому традиційному дайджесті розповідаємо про роботи, виконані на будмайданчику житлового комплексу бізнес–класу «Щасливий» Platinum (Львів) у червні.

Активно тривають внутрішні роботи. Зокрема на 80% виконано всі протипожежні роботи, а на 100% завершено штукатурні роботи (5–12 поверхи) й електротехнічні роботи (3–15 поверхи). Також на об’єкті вже розпочали роботу сантехніки.

Зовні ЖК також стає все більш схожим на будинок вашої мрії. Серед зовнішніх робіт відзначимо завершення монтажу вікон із віддзеркаленням, які не лише виконують естетичну функцію, але й забезпечують максимальний рівень комфорту, приватності й захищеності. Розпочато встановлення решіток під кондиціонери (готовність – 20%), завдяки чому не псуватиметься зовнішній вигляд будівлі. Також розпочинаються фасадні роботи, зокрема на будівництво вже завезено матеріали для мокрого фасаду.

Щоб побачити на власні очі, як триває будівництво ЖК бізнес–класу «Щасливий» Platinum, або дізнатися, як обрати квартиру своєї мрії, телефонуйте до наших менеджерів: 067 664 05 30, 067 664 07 86.

Адреса відділу продажу: вул. Чайковського, 26, просп. В. Чорновола, 67.