Інвестуйте вчасно! Купи квартиру в ЖК «Crystal Avenue» у першій черзі до подорожчання!

08.02.2019

Інвестуйте вчасно! Купи квартиру в ЖК «Crystal Avenue» у першій черзі до подорожчання!

Усе ще вагаєтесь з вибором житла або не знаєте, як правильно інвестувати з метою подальшої вигоди? Привабливі пропозиції, що ми підготували, точно зацікавлять вас. Гарні двокімнатні та трикімнатні квартири у ЖК «Crystal Avenue» — у передовому житловому комплексі бізнес–класу, що на вулиці Оксамитова, 9–А, чекають на вас вже зараз!

Купуючи нерухомість вже сьогодні, ви можете заощадити значну суму на вартості кв. метра, адже починаючи з 20.02.2019 очікується підвищення цін на житло. Варто поквапитись, оскільки часу залишилося зовсім мало.

Переваги наших квартир

  1. Планування, завдяки яким простір легко розділити на зони.
  2. Чудові пейзажі на ліс та озеро — заслуга панорамних вікон та вдалого розташування комплексу.
  3. Пентхауси, які мають тераси на даху, на них можна облаштувати місця для пікніку, тренажерний зал, міні–клуб для друзів та ін.

Нагадаємо про функціональність ЖК «Crystal Avenue», яка включає у себе наземний і підземний паркінги, систему охорони та відеоспостереження 24/7, закриту та облаштовану територію. Варто поквапитися з купівлею квартири, поки ще приваблива ціна. І нагадуємо, будівництво другої черги на вулиці Оксамитова, 11–А, йде на повну. Там ще є у продажу однокімнатні квартири.

Будь–яке питання, що стосується умов купівлі та огляду квартир, можна вирішити, завітавши до відділу продажів, що знаходиться на вулиці Соборна, 14–А або за телефонами: (044) 499 26 99, (067) 663 94 52.