Підсумки акції MacBook Air від ЖК «Щасливий»

06.04.2017

10 березня, в п’ятницю, у відділі продажів ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці відбувся фінал акції MacBook Air в подарунок від ЖК «Щасливий».

Всі інвестори, які з 14 лютого по 8 березня підписали договір задатку на квартиру ЖК «Щасливий» у Софіївській або Петропавлівській Борщагівці були запрошені у шоу-рум, щоб прийняти участь у фінальному розіграші та дізнатися ім’я переможця та власника суперпризу.

Захід пройшов у вже традиційно приємній і дружній атмосфері компанії «НоваБудова». Інвестори змогли познайомитися, поспілкуватися і просто побачити своїх майбутніх сусідів. Вже при реєстрації кожен учасник акції отримав приємний подарунок від компанії. А на завершення вечора, у ході лотереї, був обраний щасливий переможець. Ним стала інвестор з Софіївській Борщагівки по вул. Яблуневій, 7-А.

Вітаємо переможницю і бажаємо всім нашим інвесторам щасливого життя у їх нових квартирах в ЖК «Щасливий». Продовжуйте слідкувати за нашими оновленнями, і обов’язково приймайте участь, адже попереду ще буде багато цікавого.

Все найкраще у ЖК «Щасливий»!

Фото