ЖК “Щасливий” на Софіївці: придбай квартиру за вигідними пропозиціями!

22.04.2017

   Шановні клієнти та всі охочі придбати затишну квартиру у комфортному районі  Софіївської Борщагівки всього у 800 метрах від Кільцевої дороги Києва! Нагадуємо вам, що наближається до завершення будівництво ще двох будинків ЖК “Щасливий” на Софіївці.

    В будинку на Щасливій 50 вже повністю завершився процес монтажу даху. Змонтовано ливнівку та завершено штукатурення стін і встановлення батарей у квартирах по всьому будинку. Наразі будівельники проводять роботи по залиттю стяжки на підлогу. Триває процес встановлення дверей у кладових приміщеннях. У всіх під’їздах тривають внутрішньо-оздоблювальні роботи. Активними темпами проходять роботи по підведенню зовнішніх комунікацій (води та каналізації), а також монтаж захисту від блискавок. Тривають фасадні роботи, які мають завершитися до кінця цього місяця. Нагадуємо, що будинок здається в грудні цього року.

    В сусідньому будинку на Щасливій 61 тривають роботи по монтажу даху: гідроізоляції та утепленню. На останньому, 5-му поверсі, завершується встановлення вікон. По всьому будинку тривають штукатурні роботи.  У квартирах активними темпами відбуваються роботи по розведенню сантехніки. Будинок на Щасливій 61 здається в експлуатацію також у грудні  цього року.

   Тому, не втратьте можливості стати власником квартири європейської якості у пішохідній близькості до столиці за найвигіднішими пропозиціями! Завітайте до нашого відділу продажу, який знаходиться за адресою: с. Софіївська Борщагівка, вул. Волошкова 74. Деталі за телефонами: (044) 223-76-76 та (067) 735-76-76.

     Телефонуйте та записуйтеся на перегляд просто зараз, адже з кожним днем кількість квартир у нашому ЖК «Щасливий» у Софіївці зменшується!