Хід будівництва ЖК «Щасливий» у Львові

03.05.2019

Хід будівництва ЖК «Щасливий» у Львові

Продовжується активна робота над львівським ЖК «Щасливий», який знаходиться на вулиці Бігова, 17. За планом будинок буде готовий вже в кінці поточного року. Тож скоро задоволені покупці квартир зможуть насолодитися життям у якісній та сучасній новобудові у затишному районі Львова.

Нинішні етапи роботи

Прогрес навіть у порівнянні з попереднім місяцем є помітним для неозброєного ока, адже зараз будинок вже повністю засклено. Якісні вікна на всіх поверхах житлової частини будівлі роблять її екстер’єр наближеним до фінального.

Також команди фахівців працюють над наступними напрямками робіт:

  • проводяться покрівельні роботи на даху (утеплення та гідроізоляція там готові);
  • вже залито другу ділянку моноліту біля будинку, для чого було використано якісний залізобетон.

Під плитою буде знаходитися підземний паркінг, а над її поверхнею — озеленена територія з дитячим майданчиком. Робота над благоустроєм вже починається.

Зовсім скоро планується розпочати етап фасадних робіт. А вже зараз команди фахівців займаються налагодженням системи водогону на сьомому поверсі, стяжкою підлоги на другому та розводкою електромережі — на дванадцятому. Будівля повністю засклена.

Встигніть інвестувати!

Наразі все ще можна придбати квартиру, вікна якої виходять на Високий Замок. Такі квартири користуються особливою популярністю. Встигніть інвестувати, дзвоніть: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. За цими номерами можна дізнатися всі подробиці про ті варіанти квартир, які залишились вільними. Також приходьте у відділ продажів на вул. Чайковського, 26 та проспекті В. Чорновола, 67.