Коли краще інвестувати ЖК «Щасливий» PLATINUM? Розповідаємо про особливості комплексу і хід будівництва.

10.10.2018

 

Коли краще інвестувати ЖК «Щасливий» PLATINUM?

 

Як ми вже писали, будинок преміум-класу ЖК «Щасливий» PLATINUM від компанії «НоваБудова» відкритий для продажу. Саме зараз час замислитися про інвестиції в цей проект, а тих, хто вже визначився з інвестуванням, ми інформуємо про останні новини з будівельного майданчика.

На сьогоднішній день проводяться активні роботи з будівництва будинку. Вже залитий міцний фундамент, зводиться монолітно-каркасна конструкція. Роботи ведуться на рівні другого поверху.

Стіни в будинку побудують з керамічного блоку, який відрізняється екологічністю та енергозберігаючими властивостями. Додаткове утеплення мінеральною ватою в 13 см зробить спорудження по-особливому теплим.

У будинку планується установка власної котельні на даху. Опалення буде повністю автономним, а власники квартир зможуть регулювати температуру за власним бажанням.

Особливості ЖК «Щасливий» PLATINUM

Будинок в 22 поверхи буде обладнаний всім необхідним для комфортного життя.

  1. Просторе лобі на першому поверсі з консьєржем, своєчасно проінформує про останні події комплексу.
  2. Сучасні ліфти швидко піднімуть вас на потрібний поверх.
  3. Підземний паркінг з цілодобовою охороною збереже ваше авто.
  4. Наявність приміщень під комерційну нерухомість дасть можливість розвинути власний бізнес, а також скористатися необхідними послугами не виходячи із комплексу.

Здача будинку в експлуатацію запланована на грудень 2020 року. Однак не варто відкладати з інвестуванням. Чим ближче будинок до завершення, тим вища вартість квадратного метра. Для того щоб вигідно придбати житло, потрібно інвестувати в нього вже сьогодні. Зверніть увагу, вартість квартири не залежить від обраного вами поверху, що є приємною несподіванкою для інвесторів в житло преміум-класу.

Більш детальну інформацію про квартири та їх вартість, ви можете отримати у відділах продажів за адресою: м. Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 67 або вул. Чайковського, 26, а також за тел.: (032) 294 95 17, (067) 664 03 62.