Комерційна нерухомість у Львові – пропозиції від ЖК «Щасливий»

19.08.2017

Якщо ви шукаєте приміщення для розвитку вашого бізнесу, нам приємно розповісти вам про можливості ЖК «Щасливий» у Львові.

Компанія «НоваБудова» пропонує комерційні приміщення під офіси, магазини, кафе, салони. Вони будуть розташовані на перших поверхах будинків комплексу.

Ми спроектували комплекс комфорт-класу, де буде приємно і жити, і вести ваші справи. В ЖК будуються три 16-поверхові будинки. Територія комплексу буде закритою, під охороною та наповненою приємною інфраструктурою. Ви зможете розмістити ваш автомобіль у зручному підземному паркінгу, а також у наземному гостьовому.

ЖК розташований у 25 хвилинах їзди від центра міста. Він все більше приваблює увагу інвесторів та розвивається. Тому придбання приміщення для бізнесу – продуманий і своєчасний крок, враховуючи швидкість розширення ринку товарів і послуг.

Скористайтеся цією можливістю! Придбайте ваше приміщення для бізнесу за ціною 15 000 грн за кв. м! Телефонуйте нам за номерами: ‎(032) 229-57-99, (067) 562-29-34 і приходьте у відділ продажів по вул. Чайковського, 26 за повною інформацією і найкращими пропозиціями. Будемо раді допомогти вам!