Комфорт понад усе! Зарядні станції для електромобілів доступні мешканцям ЖК «Crystal Avenue»

03.10.2018

 

Зарядні станції для електромобілів доступні мешканцям ЖК «Crystal Avenue»

 

Ми піклуємось про комфорт наших жителів, тому будуємо комплекс бізнес-класу, який включає передові технології та інноваційні рішення для комфортного проживання. Не виключенням є електрозарядні станції, якими буде обладнаний наземний і підземний паркінги. Заряджатися автомобілі будуть від стандартної електромережі за допомогою спеціального перехідного пристрою. У будь-який час кожен власник електромобіля може зарядити своє авто.

В останні роки різко зростає тенденція придбання електромобілів. Такі транспортні засоби мають низку переваг.

1. Відсутність шкідливих вихлопів.
2. Надійність і довговічність двигуна навіть при активній експлуатації.
3. Низький рівень шуму в порівнянні зі звичайними авто.
4. Значною економією пального.

 

Акумуляторні батареї є основними накопичувачами електроенергії електроавтомобілів. Сучасні моделі мають обмежений запас ходу, він становить всього 200 км. Цього цілком достатньо для пересувань по місту. Однак багато користувачів, які мають електромобілі стикаються з проблемою зарядки акумулятора. Незважаючи на те, що заправні станції для таких авто є в багатьох районах Києва, вся складність криється у відстані та кількості витраченого часу на зарядку акумулятора.

 

У ЖК «Crystal Avenue» миттєво вирішується проблема електрозарядних станцій. Купуйте квартиру в комплексі і електрична заправна станція завжди буде у вас під рукою!

 

Для отримання детальної інформації телефонуйте за телефонами: (044) 393-08-42, (067) 691-60-06 або відвідайте відділ продажів по вул. Соборна, 14-А.