Компанія «НоваБудова» вітає переможницю шоу «Голосу країни» Віталіну Мусієнко!

20.04.2017

Компанія «НоваБудова» і ЖК «Щасливий» щиро вітають Віталіну Мусієнко, переможницю наймасштабнішого вокального шоу України «Голос країни»! На додачу до грандіозної перемоги та визнання всієї країни, дівчина отримала унікальний приз - контракт з телеканалом «1+1» й можливість записати пісню та відзняти кліп. В свою чергу від спонсора шоу «Голос країни», компанії «НоваБудова», Віталіна отримала ключі від новенької квартири у ЖК «Щасливий»! Тепер переможниця завжди зможе відпочити та віднайти нові сили для подальших успіхів і перемог у своїй власній затишній оселі.

Але на цьому подарунки не закінчились! Суперфіналістка шоу Інна Іщенко також отримала заохочувальний приз від компанії «НоваБудова» - чарівна дівчина зможе насолодитись яскравим відпочинком та зарядитися натхненням для подальшої творчості на сонячному Кіпрі.

Подарунки дівчатам вручили генеральний директор «НоваБудова» Євген Савочка разом із обличчям компанії, зірковою ведучою Ольгою Фреймут.

Компанія «НоваБудова» і ЖК «Щасливий» бажають кожному вірити у свої мрії та ніколи не боятися втілювати їх! Нехай гармонія щасливого життя надихає Вас на подальші перемоги, підкорення нових вершин у сьогоденні та майбутньому разом із Вашим ЖК «Щасливий».

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»!