Квартири без відсотків, подорожчання і переплат! Розповідаємо про акцію в ЖК «Crystal Avenue» і хід будівництва!

16.04.2019

Квартири без відсотків, подорожчання і переплат! Розповідаємо про акцію в ЖК «Crystal Avenue» і хід будівництва!

Компанія «НоваБудова» зробила вигідну пропозицію, за якою квартири стали ще доступнішими. Тепер можна купити житло у комплексі бізнес–класу: без відсотків, без подорожчання і без переплат! Поспішайте, термін дії акції — обмежений! Подробиці можна дізнатися тут.

Будівництво ЖК «Crystal Avenue» йде повним ходом. У першому будинку, на вул. Оксамитова, 9–А на даху вже покладений паробар'єр, керамзитобетон, зроблена стяжка і покладений один шар гідроізоляції. Робітники працюють над укладанням другого шару гідроізоляції, застосовуючи матеріали.

Ліфти вже протестовано і запущено, зроблено штукатурні роботи і фарбовано хол. Плитка на першому поверсі покладена більш ніж на 25%. У кожній квартирі встановлено газові лічильники. Монтаж радіаторів опалення зроблено до 7–го поверху. Планується проведення робіт з повторного регулювання вікон і встановлення заглушок та ручок.

Помітно просунулися роботи у підвалі. Робочі проклали систему водопостачання і зробили гідроізоляцію. Робиться обробка входу в підвал.

У другому будинку, на вул. Оксамитова, 11–А закінчено роботи над опорними стінками. Залиті вертикальні конструкції паркінгу і будинку, заливається перекриття паркінгу.

Запустили в роботу комунікації: воду і каналізацію. Будинки з’єднані загальною трасою.

Поступово перетворюється прибудинкова територія: підсипається ґрунт вертикального планування.

Просуваються роботи і над підземним паркінгом. Закінчуються монолітні роботи вхідних груп і зроблена стяжка з нахилом на даху. Невеликий кут нахилу дозволить запобігти скупчення природних опадів. Робочі залили керамзитобетон і активно продовжують роботи з накриття паркінгу.

Встигни вигідно купити квартиру в ЖК «Crystal Avenue»! Дзвони вже зараз: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52. Відділ продажів знаходиться за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.