Квартири преміум-класу у Львові – про хід будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM

20.08.2018

 

Все про хід будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM

 

Як знають наші інвестори, будинок преміум-класу ЖК «Щасливий» PLATINUM від компанії «НоваБудова» відкритий для продажу. У ньому зібрані усі необхідні переваги для спокійного та безтурботного життя.

Новий будинок знаходиться в 10 хвилинах від центру Львова в Шевченківському районі по проспекту В’ячеслава Чорновола. Окрім цього, тут передбачено ще масу всіляких можливостей!

Будинок, заввишки у 22 поверхи, матиме обладнану систему пожежної безпеки, підземний паркінг, сучасні ліфтові системи, відеоспостереження та цілодобову охорону. Також тут буде доступний повний спектр сервісних послуг. Будинок буде стильно облаштований, як ззовні, так і всередині. Тому, для тих, хто бажає придбати житло преміум класу, розповімо детальніше про просування будівельних робіт.

Підготовку локації виконано і наразі проходять роботи зі встановлення зміцненого фундаменту. Фундаментна подушка повністю залита та встановлені буроін’єкційні палі. Також для міцності конструкції, передбачена спеціальна система гідроізоляції. Наступним етапом будівельних робіт буде монтаж залізобетонних стін цокольного поверху.

Якщо ви хочете зробити вдале капіталовкладення у нерухомість, то обирайте житло преміум-класу. Детальну інформацію ви зможете отримати у відділі продажу: вул. Чайковського, 26 або за телефонами: (032) 294 94 53, (067) 663 97 13. Відчуйте нову якість життя разом з ЖК «Щасливий» PLATINUM.