Квартиру подарували: Олена Луценко прийшла роздивитися своє нове житло

10.05.2018

Олена Луценко прийшла роздивитися своє нове житло

"Голос країни - 8" закінчився, але яскраві враження для переможниці Олени Луценко ще точно ні. Адже крім визнання усією країною, дівчина здобула своїм талантом ще й наш особливий приз – двокімнатну квартиру в комплексі комфорт-класу «Щасливий» у Софіївській Борщагівці.

А вже сьогодні дівчина разом з рідними приїхала, щоб оформити право власності та вперше відкрити і подивитися своє нове помешкання. Оглянувши кожну кімнату, щаслива Олена подякувала компанії «НоваБудова» і відзначила, що навіть не уявляла, що матиме квартиру в Києві. А також поділилася бажанням якомога швидше переїхати жити в ЖК «Щасливий».

Ми раді ставати свідками здійснення мрій. І хочемо надихнути на це і вас! А тому сьогодні о 19:00 запрошуємо усіх наших мешканців у відділ продажу ЖК «Щасливий», де відбудеться фан-зустріч з переможницею Голосу. У теплій, затишній атмосфері всі присутні зможуть задати цікаві питання Олені Луценко, поспілкуватися з наживо, а також надихнутися, зробити фото і взяти автограф на згадку. Чекаємо на вас за адресою - Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5-А.