ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці: в 300 м від Києва!

20.04.2017

У першому будинку, на 4 секції, фасадні роботи вже на фінальній стадії. Покупцям тут подобається планування квартир. А також якість газових котлів, батарей, мідної електропроводки, водоводу, вікон та металевих вхідних дверей. Все тут підніматиме настрій: теплі, яскраві будинки, все від плінтуса до ліфта – охайне і якісне. І ціни на порядок нижчі київських.

Адреса 2-ї черги – вул. Яблунева, 13-Б, і вона росте не по дням, а по годинам: вже будують 5-й поверх. У середньому, від закладки фундаменту до введення в експлуатацію будинку від компанії «НоваБудова», проходить близько року. 

Будівництво цього ЖК закінчиться у 2018 році. Вам лишається тільки встигнути до цього часу придбати свою нову, світлу, простору, надійну квартиру.

 «НоваБудова» з кожним роком удосконалює будинки, так що в ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці буде все найкраще! Напевне, Ви знаєте, що телеведуча Ольга Фреймут обрала саме ЖК «Щасливий». А Ви переконайтеся в якості квартир особисто! Вам з радістю все покажуть і розкажуть, приїжджайте! Про зустріч можна домовитися за телефонами (044) 223-33-40, (067) 885-40-40. Щасливого 2016 року разом із ЖК «Щасливий»!

Фото