Нашим інвесторам про хід будівництва ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці

09.04.2017

Будівництво у ЖК «Щасливий» в Петропавлівці триває. Ми раді ознайомити Вас з етапами поточних будівельних робіт.

Отже, будинок по вул. Соборна, 14-А,Б,В наближається до фінальної стадії. Сюди вже підведено комунікації та проводиться благоустрій прибудинкової території. Одночасно тривають малярні та оздоблювальні роботи у під’їздах, а саме наноситься декоративна штукатурка під фарбування. Варто відмітити, що вільних квартир тут залишилось вже небагато. А наших інвесторів у цьому будинку інформуємо, що у продаж тут також надійшли комори у цоколі. Ще одним об’єктом, що перебуває у будівництві в Петропавлівській Борщагівці є будинок по вул. Оксамитовій, 20-А,Б,В. Три перші секції будинку збудовано до 6-го поверху, а в квартирах починається встановлення міжкімнатних перегородок. Четверта секція перебуває на етапі зведення 4-го поверху.

ЖК «Щасливий» у Петропавліській Борщагівці – це район, який варто обрати тим, хто високо цінує власний спокій, комфорт та продуманість життя, адже тут є дитячий садок, магазини, ательє, кафе, салони краси та інше, а також тим, хто шукає комплекс із вдалим місцерозташуванням. ЖК «Щасливий» відповідатиме вимогам зручності, тому що знаходиться у безпосередній близькості від наповненої інфраструктури Києва та зупинок міського транспорту.

За всіма питаннями звертайтесь до наших відділів продажів за телефонами: (067) 409-36-36, (050) 926-03-80 і обов'язково приходьте на особистий перегляд своєї нової, майбутньої квартири у ЖК «Щасливий»! Розпочніть життя у атмосфері ЖК, де хочеться жити щасливо!

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Фото