Нашим інвесторам про новини будівництва у Софіївській Борщагівці

08.04.2017

Компанія «НоваБудова» традиційно інформує своїх мешканців та інвесторів про етапи будівництва в комплексі «Щасливий» у Софіївській Борщагівці.

Отже, наразі завершуються роботи з благоустрою прибудинкової території по вул. Яблуневій, 13-А,Б, а всі мешканці мають можливість отримати ключі від своїх нових квартир! Для цього вам необхідно звернутися до ЖЕКу «Щасливий» за адресою, вул. Квітнева, 48.

У цей же час паралельно завершується фарбування та всі фасадні роботи у сусідньому будинку 13-В,Г. Тут вже повністю залито стяжку та зроблено штукатурку, наразі встановлюються двері й розпочато встановлення батарей. До речі, як і у всіх будинках від компанії «НоваБудова», опалення у ваших квартирах буде індивідуальним з можливістю налаштовувати температурний режим у відповідності з вашими побажаннями і, разом із цим, заощаджувати на комунальних виплатах. Активно йде будівництво і в шостій черзі ЖК «Щасливий», у будинку по вул. Яблунева, 7-А, який зведено до 8-го поверху та дитячому садочку.

Інфраструктура комплексу продовжує розвиватися навіть на ранніх етапах його розбудови. Тож, ще однією новиною для наших мешканців по вул. Яблуневій буде те, що нещодавно тут відкрився меблевий магазин «Антонік». Тут вже працює декілька магазинів, а незабаром відкриється також супермаркет «Фора». Крім цього, у ЖК будуть паркомісця для авто, дитячий садочок і майданчики та гарний фонтан. Також тут представлено комерційні приміщення під офіси та розвиток бізнесу. А вся територія комплексу «Щасливий» у Софіївській Борщагівці буде охоронятися, що зберігатиме спокій його мешканців.

Поспішіть отримати усю детальну інформацію та консультацію наших менеджерів за телефонами: (044) 223-76-76, (067) 885-40-40 приходьте на особистий перегляд і зробіть свій найкращий вибір!

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Фото