Нашим інвесторам про актуальні новини з Яблуневої

09.04.2017

Компанія «НоваБудова» не припиняє активних темпів будівництва у Софіївській Борщагівці. Роботи у комплексі «Щасливий» по вул. Яблуневій ведуться безперебійно та стабільно. Будинок по вул. Яблунева, 13-А,Б перебуває на фінальній стадії робіт, проводяться усі доопрацювання та чистові роботи, а також запуск ліфтів. Поруч, у будинку 13-В,Г, вже встановлено вхідні двері, відбувається утеплення та фарбування фасаду, ведуться роботи з укладання плитки у під’їздах і майже всюди вже залита стяжка. Для наших інвесторів нагадуємо, що тут саме поступили у продаж комори у цоколі. 4-та черга - два будинки поруч із дитячим садочком, вже зведено до 7-го поверху, також йдуть роботи з будівництва самого садочку. 5-та черга наразі перебуває на етапі 3-го поверху.

Нагадаємо, що комплекс у Софіївці складатиметься з 8-ми десятиповерхових будинків та дитячого садочку. Також в комплексі знаходитиметься супермаркет «Фора», і вже зараз працює декілька магазинів. Прикрасить територію фонтан, зелені насадження та гарні дитячі майданчики. Але у ЖК «Щасливий» можна знайти не тільки омріяне житло, доступні тут і комерційні приміщення для розвитку бізнесу. А оскільки Софіївська Борщагівка за правом вважається районом із невпинно швидкими темпами розвитку, придбати та збудувати тут власну справу є перспективним та вдалим рішенням.

Але особливо хочеться відзначити, що питання безпеки у комплексі також поставлено на відповідний високий рівень! Для спокою життя наших мешканців, територію комплексу на Яблуневій буде зроблено закритою та огородженою. Тут буде присутня цілодобова охорона і відео-спостереження, в’їзд до ЖК буде проводитиметься через шлагбауми, а кожен з будинків обладнано магнітними дверима з індивідуальним доступом та домофоном.

ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій – це ідеальне місце для щасливого і наповненого життя! Збудуйте його разом з нами! Звертайтесь за телефонами відділу продажу: (044) 223-76-76, (067) 885-40-40 та дізнайтесь повну інформацію про найкращі доступні планування, приходьте на особистий перегляд та не зволікайте з вибором Вашої нової квартири у ЖК «Щасливий».

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Фото