Найновіше з будівництва у Петропавлівці

06.10.2017

В осінній сезон особливо хочеться потурбуватися про гарну та теплу житлову площу. У ЖК «Щасливий» ви завжди можете знайти підходящий варіант придбання: купити квартиру в готовому будинку та побудованому комплексі, в об’єкті, що будується або одразу придбати квартиру з повним євроремонтом від забудовника.

А для наших інвесторів і тих, хто підшукує житло у готовому наповненому комплексі, готові розповісти про хід будівництва в ЖК «Щасливий» на вул. Оксамитовій.

У будинку по вул. Оксамитовій, 20-А,Б завершені роботи з утеплення і фарбування фасаду будівлі. Всюди встановлені вікна. Всередині йдуть штукатурні роботи, а електропроводка виконана вже до 6-ї секції. Також у 5-6 секціях, Оксамитовій, 20-В, триває виконання міжкімнатних і міжквартирних перегородок, встановлюються вікна. У секціях 20-Г (7-9) монолітний залізобетонний моноліт будівлі вже готовий і ми ведемо її будівництво далі.

Додамо, що також активно працюємо зараз над влаштуванням окремого паркінгу з навісом, який буде знаходитися біля будинку.

Запитуйте про квартири з ремонтами у нашому комплексі, про зручне розтермінування, можливості ЖК і планування квартир у наших менеджерів по вул. Соборній, 10 або за телефонами: (044) 393-08-42, (‎067) 691-60-06. Відповімо на усі ваші питання та допоможемо з найкращим вибором!