Нова акція в ЖК «Crystal Avenue»: квартири без переплат, відсотків і подорожчання! Розповідаємо про акцію і подробиці будівництва

17.04.2019

Нова акція в ЖК «Crystal Avenue»: квартири без переплат, відсотків і подорожчання! Розповідаємо про акцію і подробиці будівництва

Акція від компанії «НоваБудова»: квартири без переплат, відсотків і подорожчання! Тепер житло ще доступніше. Про подробиці акції читайте тут.

Будівництво в ЖК «Crystal Avenue» помітно просувається. На даху першого будинку, на вул. Оксамитова, 9–А покладено паробар'єр, керамзитобетон, стяжку і шар гідроізоляції. Робочі укладають другий шар гідроізоляції, виробництва «Техноніколь». Вентиляційні шахти повністю накриті, а днями планується завершити фасадні роботи у будинку.

Запущені ліфти, виконані штукатурні роботи в холі і фарбування. Плитка на першому поверсі покладена більше, ніж на 25%. У всіх квартирах змонтовані лічильники газу, а установка радіаторів опалення на 7 поверсі. Планується повторне регулювання вікон з установкою ручок і заглушок.

Роботи на цокольному поверсі просунулися далеко вперед. Працює система подачі води і проведена гідроізоляція. Триває обробка входу в підвальне приміщення.

Зведені опорні стіни у другому будинку, на вул. Оксамитова, 11–А. Закінчена заливка вертикальних конструкцій будинку і паркінгу, робочі заливають перекриття парковки.

Будинки з'єднані загальною трасою комунікацій. Воду і каналізацію вже запущено.

Ведуться роботи вертикального планування прибудинкової території. Помітні зміни у підземному паркінгу. На вхідних групах майже завершені монолітні роботи. Зроблено дах з невеликим кутом нахилу, що захистить від скупчення опадів. Залитий керамзитобетон і робітники продовжують накриття паркінгу.

Чекаємо вас на перегляд квартир за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А. З будь–яких питань телефонуйте: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52. Встигніть купити квартиру в ЖК «Crystal Avenue» за акційними цінами!