«НоваБудова» вже вдруге взяла участь у щорічному молитовному сніданку в США - відео

13.02.2018

"НоваБудова" представила сфери бізнесу та нерухомості на молитовному сніданку в США

8 лютого у Вашингтоні відбувся 66-й молитовний сніданок. Цей захід відомий у всьому світі, адже об’єднує представників влади, посадовців, бізнесменів та громадських діячів з різних країн. За традицією кожного року молитовний сніданок проводиться в готелі Washington Hilton. А його ключовою фігурою та найважливішим гостем є голова Білого дому. Цьогорічний молитовний сніданок відвідав президент США Дональд Трамп і виступив на ньому з промовою.

Головною метою заходу, який вважається простором вільним від політики, є молитва за мир та процвітання, а також численні зустрічі з високопосадовцями. Тож одним з важливих аспектів молитовного сніданку є створення платформи для комунікації, налагодження та встановлення зв’язків. Така участь важлива і для України - для подальшого розвитку, подолання корупції, а також для отримання більшої підтримки і захисту інтересів нашої країни від зовнішньої агресії та вирішення конфлікту на Донбасі.

Цього року активну участь у заході прийняла делегація з України. Відвідати «сніданок з Трампом» приїхали міністри, голови фракцій, народні депутати, бізнесмени, громадські діячі. Також вже вдруге у молитовному сніданку, як представник будівельної сфери та бізнесу в Україні, прийняла участь компанія «НоваБудова». Генеральний директор Євгеній Савочка, директор з розвитку Сергій Леснік та директор Business Consulting Corporation Джоел Колон змогли перейняти досвід закордонних колег та провести низку важливих зустрічей з високопосадовцями. Основними питаннями, які вдалось обговорити, були розвиток та підтримка бізнесу в Україні.

Сподіваємося, що подібні заходи посприяють загальному зростанню безпеки, економіки та розвитку бізнесу в нашій країні.

Подивитися, як пройшла ця подія, ви можете у нашому відео.