Нова квартира переможниці шоу «Голос країни-6» Віталіни Мусієнко

20.04.2017

Зовсім нещодавно Україна обрала найкращого вокаліста в шоу «Голос країни-6». Талановита переможниця, Віталіна Мусієнко, окрім інших нагород стала власницею ще одного великого та приємного подарунку від спонсору шоу, компанії «НоваБудова», а саме власної квартири у ЖК «Щасливий»! Символічний ключ від квартири в прямому ефірі шоу на телеканалі «1+1» Віталіні презентував генеральний директор компанії «НоваБудова» Євгеній Савочка.

Незабаром після цього молода співачка завітала у наш ЖК «Щасливий», щоб оформити всі необхідні документи на квартиру, а також отримати вже справжні ключі. В компанії «НоваБудова» дівчину привітно зустріли посмішками, букетом квітів і щирими оплесками. Розповівши про враження від участі у шоу та поспілкувавшись з присутніми, Віталіна разом із представниками компанії вирушила поглянути на свій новий дім. Огляд розпочався із прогулянки квітучою та гарно облаштованою територією комплексу «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці, окрасою якого є фонтан, де так приємно бути у спекотний літній день. Після приємної прогулянки дівчина вирушила за своєю новою адресою. Як розповіла після огляду квартири щаслива Віталіна, вона вже повним ходом будує плани на ремонт, із передчуттям та захопленням продумує бажаний дизайн, маючи в запасі декілька цікавих ідей.

Компанія «НоваБудова» бажає щастя Віталіні Мусієнко у її новій квартирі в ЖК «Щасливий» та ще багато творчих перемог у майбутньому!

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»!

Фото