Нові пропозиції: квартири з ремонтом в ЖК «Щасливий»

05.05.2017

Кожен власник нового житла, стикнувшись з ремонтом, на собі відчув проблемність цього процесу, адже він пов’язаний з великими витратами часу і сил, закупками, транспортуванням матеріалів та іншими питаннями.

Саме тому, компанія «НоваБудова» продовжує знаходити нові зручні рішення для наших інвесторів. Одна з таких можливостей – готові квартири «під ключ» в ЖК «Щасливий».

Інтер’єр і майбутній вигляд квартири розробляється за окремим дизайнерським проектом. Завдяки цьому кожна квартира виглядає індивідуально. А продумана організація простору дозволяє без проблем розмістити меблі та всю необхідну побутову техніку.

Ремонти для квартир розпочинаються з чорнових робіт і виконання сантехнічних розведень. Наступний крок - роботи з гіпсокартонними конструкціями, встановлення сантехніки, укладання плитки в санвузлах і теплої електричної підлоги у кімнатах. Така підлога буде приємним додатковим джерелом тепла у холодну погоду й додасть приміщенню затишку. А що особливо зручно, у квартирах зроблено повне електричне розведення з усіма виведеннями і розетками під телевізори, інтернет, освітлення і вимикачі. У кімнатах встановлено міжкімнатні дерев’яні двері, зроблено натяжну стелю і поклеєно флізелінові шпалери.

І що не менш важливо, нам вдається так оптимізувати всі ремонтні процеси, що готову квартиру з євроремонтом ви можете придбати у нас по доступній ціні.

Тож, якщо ви не бажаєте, щоб організований вами ремонт затягнувся на роки або просто бажаєте скоріше розпочати життя у своїй новій квартирі – ми раді надати вам такі можливості у квартирах «під ключ» в ЖК «Щасливий».

Щоб дізнатися про квартири у наявності, наші планування та спеціальні пропозиції,  телефонуйте нам за номерами: (044) 393-08-42, (067) 691-60-06 і приходьте у відділ продажу в Софіївській Борщагівці по вул. Яблунева, 5-А, щоб особисто оглянути нові квартири й оцінити виконані ремонти. Обирайте найкраще в ЖК «Щасливий»!

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!