Новим рекламним обличчям ЖК «Щасливий» стала Ольга Фреймут!

20.04.2017

Багато киян, які бажають купити квартиру в Києві, вже кілька тижнів помічають на вулицях столиці борди з написом «Забудовники, Увага! Інспектор». Інтригуюче послання з фото чарівної Ольги Фреймут багатьох навело на думку про підготовку телешоу з перевіркою будівельних компаній. Забудовники Києва також, напевно, вже почали очікувати інспектора Фреймут на гостини.

Однак настав час розвіяти всі чутки і домисли. Борди стали ні чим іншим, як анонсом до грандіозної події в роботі компанії «НоваБудова». І ми раді повідомити, що новим рекламним обличчям житлового комплексу «Щасливий» стала незрівнянна Ольга Фреймут.

Директор із маркетингу ЖК «Щасливий» розповідає про вибір компанії «НоваБудова»:

- Цей вибір був непростим і досить продуманим. Обираючи кандидатуру, ми шукали ідейний, сильний характер, близький духові нашої компанії. Ми будуємо будинки – фактично, створюємо основу сімейного вогнища. І, як надійний забудовник, цінуємо думку та відгуки професіоналів.

Саме тому ми вибрали Ольгу Фреймут. Вона добре відома телеглядачам своєю строгістю, принциповістю і справедливістю. Від погляду Ольги не сховається жодна деталь, вона неупереджена у своїх оцінках, що робить об'єктивним і її вибір.

Телеведуча уособлює основні принципи компанії «НоваБудова»: відповідальність, відкритість, якість.

При будівництві ЖК «Щасливий» ми керувалися тими ж правилами. Наші комплекси побудовано для сімей. Тому кожному етапу будівництва приділяється максимум уваги – починаючи з вибору місця для комплексу, закінчуючи ремонтом квартир. Ми хочемо забезпечити наших мешканців не просто житлом, а сучасними квартирами європейського рівня.

Надійний забудовник завжди відповідає за результат. І компанія «НоваБудова» рада надати сотні тисяч квадратних метрів житлової площі, які вже введено в експлуатацію, вони готові до заселення мешканців у Софіївській та Петропавлівській Борщагівках. Наразі в експлуатацію введено понад 100 000 тис. м2 житла.

ЖК «Щасливий» радує особливою атмосферою тепла і затишку. Це не пусті слова, а думка сотень сімей, які вже відзначили новосілля в нових квартирах. Відгуки про забудовників завжди складають основу репутації, тому ми дорожимо думкою кожного нашого клієнта і завжди раді, що наші старання високо оцінюють. Працюючи з 2005 року, ми встигли стати одними з лідерів ринку нерухомості.

Якщо ви шукаєте відповідь на запитання «які забудовники Києва надійні?», прислухайтеся до думки Ольги Фреймут. А краще – приїдьте в ЖК «Щасливий» від компанії «НоваБудова» і переконайтеся самі!