Новини будівництва 2-ої черги ЖК «Щасливий» у Львові

18.07.2018

 

Будівництво комплексу "Щасливий" на Біговій

 

Активними темпами просувається будівництво 2-ої черги житлового комплексу «Щасливий», і ви будете першими, хто дізнається про останні новини з будівельного майданчика.

Впорядковану та облаштовану територію комплексу, біля першого будинку, готують до озеленення. Ліхтарі вже підключені, а доріжки, що ведуть до будинку, викладені бруківкою. Також не для житлових потреб у нас можна придбати кладові.

По вул. Біговій, 17-А також проводяться активні будівельні роботи, наразі проходить влаштування залізобетонного монолітного каркасу.

Для зручності наших мешканців, під територією комплексу буде розташований підземний паркінг. Потрапити сюди можна буде безпосередньо з будинку. Завдяки цьому ви завжди будете впевнені, що ваше авто під наглядом.

Ми прагнемо аби наші інвестори завжди отримували тільки найкраще. Тому підготували зручну та вигідну пропозицію – ремонт квартири від забудовника. Погоджуючись з цією пропозицією, вам не треба буде витрачати час на виконання ремонтних робіт, а просто в’їхати до нової оселі відразу після того, як закінчиться ремонт.

Щоб отримати інформацію щодо придбання квартир в ЖК «Щасливий», відвідайте наш відділ продажу: вул. Чайковського, 26 або телефонуйте: (032) 229-52-72, (067) 235-18-37.