«Новий шлях»: поширюючи правильні орієнтири для молодого покоління

29.03.2018

Напевно, ім’я Славка Святинчука знайоме багатьом дітям та учням шкіл, вчителям та батькам. Цей веселий, усміхнений хлопець, а також відомий український виконавець та автор, приїздить до навчальних закладів по всій України, розповідаючи учням шкіл, інтернатів про шкоду поганих звичок, здоровий спосіб життя і християнські цінності.

Саме у юному віці хлопець на собі відчув, куди його може завести згубний спосіб життя та неправильний вибір, і вирішив закликати молодих людей не повторювати цих помилок.

Спілка «Новий шлях» також долучилась до підтримки діяльності музиканта. За останні 3 місяці Славко та «Новий шлях» змогли відвідати 9 міст, 25 шкіл, а почути про шкоду наркотиків та заклик до здорового способу життя змогли більше ніж 4600 учнів.

Робота із молоддю є напрочуд важливою, адже добрі слова, почуті вчасно, можуть допомогти підлітку обрати правильний шлях і зберегти від руйнування як свого здоров’я, так і життя в цілому. Компанія «НоваБудова» і «Новий шлях» раді підтримувати таку важливу діяльність і сподіваються, що ще більше молоді зможе обирати здорове життя та будувати гарне майбутнє.

Нагадаємо, громадська спілка «Новий шлях» створена компанією «НоваБудова» у 2017 році. Спілка допомагає переселенцям та біженцям зі сходу країни та зони АТО, веде соціальну діяльність серед населення, відвідує та підтримує інтернати.