Новини для інвесторів ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці

20.04.2017

ЖК «Щасливий» у Петропавлівці – один із багатьох об'єктів будівельної компанії «НоваБудова». Трохи вивчивши інформацію, Ви побачите, що наша компанія зарекомендувала себе швидкістю і якістю будівництва. За період 2005-2015 «НоваБудова» ввела в експлуатацію понад 100 тисяч м2 житла.

6-а і 7-а черги на вулиці Леніна будуть у традиціях ЖК «Щасливий»: стильно і якісно!

7-а черга – успішний старт, завершено котлован.

Трохи про 6-у чергу. Проектом передбачено 10 поверхів, лише 1 секція. Цей будинок буде також цегляним. Вже залито фундаментну плиту.

Є і готові квартири у продажу – в будинках 10-Б, 10-Г і 10-Д. Хороший вибір 1-, 2- і 3-кімнатних планувань на будь-який смак.

5-й будинок комплексу, 10-Д активно готують до заселення. Всередині і зовні будинку закінчуються оздоблювальні роботи:

- пошпаклювали під'їзди, фарбують стелі;

- установлюють ліфти в 4-х секціях;

- завершується монтаж дверей;

- зробили короби для лічильників води;

- у квартирах інтенсивно йде розводка газу та інших комунікацій;

- завершується утеплення будинку.

10-Г – це будинок, біля якого закінчується укладка тротуарів. У квартирах вже підключено газ (на місяць раніше від запланованого терміну). Після включення котлів почнуться ремонти.

Потенційним покупцям буде цікаво дізнатися:

- у ЖК «Щасливий» можна купити квартиру з документами;

- у мешканців прямі договори на комунальні послуги, незважаючи на наявність свого ЖЕКу;

- ціни різні: «однушка» на 11-му поверсі – це одне, квартира з видом на озеро – вже ціна інша. Скільки Ви віддасте в підсумку за квартиру, дуже залежить від відсотка передоплати: чим більша перша частина оплати, тим дешевше вийде загалом.

За опитуваннями, людей у ЖК «Щасливий» Петропавлівки приваблює прекрасне розташування. Тут розвинена інфраструктура, багата природа (ліс і озеро видно з багатьох квартир), біля комплексу є зупинка маршруток. Розширення комплексу притягує підприємців (спеціально для них у цоколях будинків є офісні площі).

Шукаєте квартиру? Прислухайтеся до вибору Ольги Фреймут і молодих сімей, які заселилися, їх понад 1000. На всі питання Вам ввічливо дадуть відповідь за телефонами (067) 409-36-36, (067) 990-46-46. Дзвоніть просто зараз!

Фото