Новини будівництва ЖК «Щасливий» на Яблуневій

20.04.2017

Динаміка будівництва у передмісті Києва продовжує зростати. Одна з основних переваг придбання тут житла – практично повністю стерті межі між столицею та передмістям. Софіївська Борщагівка – це один з районів, що найбільш стрімко розвиваються. Саме тут компанія «НоваБудова» продовжує активне будівництво.

Район привабливий для життя завдяки спокійній атмосфері, продуманій інфраструктурі та оптимальній транспортній розв’язці. Поруч з комплексом «Щасливий» по вул. Яблуневій знаходиться зупинка маршрутного таксі №904, що дозволяє вже за 20 хв. дістатися до метро. Для власників авто особливо зручним є відсутність заторів при виїзді з ЖК «Щасливий». В будинках, що будуються буде розташований супермаркет «Фора», що забезпечить мешканців всіма необхідними товарами та покупкам, що знаходитимуться на відстані декількох кроків. А свіже повітря і тиша створюють чудові умови для життя без втрат благ і зручностей столиці. Пропонуємо ознайомитися з етапами будівництва ЖК «Щасливий» у Софіїівській Борщагівці і Вам.

1-ша черга по вул. Яблуневій, 5-А, Б, В перебуває на фінальній стадії будівництва. Проводяться роботи з благоустрою прибудинкової території, протягуються комунікації, фасад будівлі обкладають плиткою. Підходить до завершення оформлення під’їздів, де вже встановлено другі двері, а над входом зроблено дашки. Роботи йдуть настілки активно, що вже з початку літа власники квартир зможуть розпочати ремонти і оформлення своїх нових квартир.

Триває будівництво 2-ї черги по вул. Яблуневій, 13-А, Б. Будівля перебуває на етапі будівництва 10-го поверху. До 5-го поверху зроблено міжкімнатні перегородки. Квартири можна буде подивитися та оцінити особисто. А також підходить до свого завершення розведення сантехнічних труб. 3-тя черга на етапі будівництва 3-го поверху. Підготовлено котлован і фундамент для 4-ї черги у ЖК «Щасливий».

Нагадуємо, що квартири у будинках по вул. Яблунева, 5-А, Б, В та по вул. Яблунева, 13-А, Б є в продажу, тому, звертайтеся до відділів продажів ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці за телефонами: (044) 233-76-76 та (067) 885-40-40 і поспішайте обрати житло, що поєднує у собі все найкраще для комфорту своїх мешканців!

Фото