Новини будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській та Петропавлівській Борщагівці

09.04.2017

Компанія «НоваБудова» продовжує тримати вас в курсі останніх новин будівництва у наших комплексах «Щасливий» в передмісті Києва.

Сім з 8-ми будинків у комплексі «Щасливий» в Петропавлівській Борщагівці вже успішно введено в експлуатацію, у будівництві знаходиться остання 8-ма черга, 11-поверховий будинок по вул. Оксамитова, 20-А,Б,В. Перші 2 секції будинку збудовані до 11-го поверху, 3-тя і 4-та секції перебувають на етапі будівництва 8-го та 7-го поверхів і вже розпочато будівництво 5-ї та 6-ї секцій. ЖК «Щасливий» у Петропавлівці знаходиться лише у 600 м від Кільцевої дороги, звідки лише за 5-10 хвилин можна дістатися до станцій метро «Житомирська», «Академмістечко». Саме завдяки такому розташуванню біля комплексу відсутній шум транспорту, а неподалік знаходяться озеро і ліс - ідеальні місця для відпочинку у теплий час року. Разом із цим, інфраструктура комплексу продумана і наповнена усім необхідним для зручності мешканців. У комплексі є магазини, кафе та кав’ярні, ательє, аптеки, а крім цього працює державний дитячий садок «Щасливий».

У нашому комплексі в Софіївській Борщагівці по вул. Яблуневій в експлуатацію введено і заселяються вже 2 будинки. Тут відкрився і працює супермаркет «Фора», продуктові й інші магазини, міні-кафе. Комплекс огороджений і перебуває під охороною, машини в’їзджають на територію через шлагбауми. Зараз тут завершуються будівельні роботи у 3-й черзі, будинку по вул. Яблунева, 13-В,Г, упорядкована і його прибудинкова територія. Будинок по вул. Яблунева, 7-А вже збудовано до 10-го поверху, тут починається монтаж міжквартирних перегородок. Паралельно триває будівництво 4-ї черги, перші секції якої зведені до 8-го поверху. Комплекс розташований лише у 300 м від Кільцевої дороги Києва з власним зручний в’їздом. Поруч знаходяться зупинки міського транспорту, а в самому комплексі будується дитячий садок, передбачено паркінг для автомобілів, дитячі майданчики і приємні зони відпочинку.

Дізнайтеся про наші найкращі пропозиції, актуальні акції та скористайтеся можливістю приїхати на особистий перегляд квартири, щоб впевнитися в усіх перевагах комплексу «Щасливий» і зробити свій найкращий вибір. Телефонуйте за номерами відділів продажів у Петропавлівській Борщагівці: (044) 228-63-61, (067) 990-46-46 і у Софіївській Борщагівці: (067) 735-76-76, (063) 614-63-61. Побудуйте своє щасливе життя у ЖК «Щасливий»!

ЖК «Щасливий»: щастя близько!

Фото