Новий будинок у ЖК «Щасливий» надійшов у продаж!

09.04.2017

Компанія «НоваБудова» рада повідомити вам про старт продажів квартир у новій черзі ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій, 7-А! Цей сучасний будинок складається з 2-х секцій із комфортабельними плануваннями, що зводяться за надійною монолітно-каркасною технологією і на разі перебуває на етапі будівництва 9-го поверху.

ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій складатиметься з восьми десятиповерхових будинків, а також дитячого садочку. Територія комплексу буде закритою та знаходитиметься під охороно, а в’їзд до ЖК здійснюватиметься через шлагбауми. Інфраструктура комплексу теж продумана до дрібниць і розбудовується разом із зростанням комплексу. Тут вже працює декілька магазинів, а незабаром відкриється супермаркет «Фора». Але окрім цього на вас чекає приємно об лаштована територія ЖК, гарний фонтан, дитячі майданчики, спортивні куточки та приємна атмосфера спокою. Також у нашому ЖК доступні комерційні приміщення для розвитку власного бізнесу, а зручне місцезнаходження (лише 300 м від Кільцевої дороги) дозволить насолоджуватися не тільки зручностями вашого ЖК, але й користуватися усіма перевагами столиці.

Поспішіть дізнатися про актуальні ціни, ознайомитися із наявними плануваннями та обрати свою нову і омріяну квартиру! Телефонуйте вже зараз за телефонами нашого відділу продажу: (044) 223-76-76, (067) 885-40-40 та почніть новий рік із щасливим відчуттям власника квартири у ЖК «Щасливий»!

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!